office@lemnartis.ro
|
0040 751 713 564

| Uncategorized

Iti doresti o bucatarie care sa fie atat functionala dar si unica prin design? Moderna sau traditionalista, clasica sau avangardista? Nimic mai simplu: mobila de bucatarie la comanda!

Experienta cumulata demonstreaza ca putem pune in valoare atat bucatarii pe suprafete mai mici, cat si bucatarii spatioase. Producem mobila de bucatarie de care tu si intreaga familie sa va puteti bucura cat mai mult timp. Cream impreuna cu tine spatii in care utilul se imbina cu placutul, ergonomia cu stilul personalizat, culorile cu texturile, toate intr-o perfecta armonie.

Suntem versatili si ne adaptam oricaror cerinte.

Carcasele mobilierului sunt construite in general din PAL melaminat de inalta calitate, dar pot fi construite si din panel de lemn sau chiar lemn masiv.

O mobila de bucatarie nu este completa fara un blat. Iar noi va punem la dispozitie o gama variata de blaturi din lemn masiv, PAL termorezitent, marmura, sau CORIAN.

Cel mai important aspect al unui mobilier de bucatarie la comanda sunt fronturile (usile si fetele de sertar). Acestea sunt confectionate cu grija din lemn masiv vopsit sau lacuit, din MDF frezat pe CNC si vopsit, din MDF infoliat, sau din PAL melaminat.

Feroneria (balamale, gliesiere) este una de top produsa si garantata BLUM.

Cum lucram la mobila de bucatarie?

Pentru a ne asigura ca mobila de bucatarie la comanda va intruni asteptarile dumneavoastra, pe tot parcursul contractului va vom oferi consultanta atat pe partea de design cat si pe cea tehnica.

Etapele proiectului

Discutie preliminara

%

Proiectare 3D

%

Ansamblare in atelier

%

Montaj in spatiul tau

%
[/vc_column][/vc_row]
portofoliu mobila de bucatarie la comanda

bucatarie001

Mobila de bucatarie lemn

Bucatarie Navy Blue

bucatarie din lemn

Bucatarie Ana

Bucatarie lemn masiv Ana

Bucatarie Delia

Bucatarie la comanda

Bucatarie Cristina

bucatarie lemn Cristina
Contacteaza-ne acum

Pentru a discuta despre proiectul tau de mobila de bucatarie

Share this post: