B2B

B2B

Firma noastră produce mobilier la comandă pentru persoane fizice și persoane juridice, adaptându-se nevoilor pieței în continuă schimbare. În ceea ce privește colaborarea B2B, am fost implicați în numeroase proiecte importante datorită rezultatelor pe care le-am obținut pe parcursul timpului și a valorilor pe care le promovăm – profesionalism, pasiune și inovație.

Partenerii noștri ne-au oferit încredere și am livrat produsele potrivite în funcție de specificul companiei lor, ridicându-ne la cele mai înalte standarde. Încrederea pe care ne-au acordat-o ne-a motivat să oferim calitate și excelență, fiind atenți la cele mai mici detalii. 

Ne adresăm business-urilor din orice domeniu, indiferent de tipul de activitate, pentru că ne adaptăm constant și reușim să oferim servicii și produse excelente, conform cerințelor clienților. În portofoliul nostru, putem enumera firme cu renume precum KOSAROM, Moo Café and Bakery, Vero și Safir. Fii și tu una dintre acestea și atinge performanța, colaborând doar cu parteneri de top. Contează fiecare pas în crearea unui business de succes, așa că alege să construiești împreună cu noi acest drum.

Formular de precomandă

Completați formularul în care să vă exprimați dorința de a colabora cu noi, iar un consultant vă va contacta în cel mai scurt timp.

Scrieți-ne un mesaj în care să descrieți produsele și serviciile care vă interesează.

În cazul în care dispuneți de materiale, adăugați schițe sau randări 3D (jpg,pdf,doc,docx)