office@lemnartis.ro
|
0040 751 713 564

Mobila de bucatarie la comanda #Spring

bucatarie din lemn; mobila la comanda; mobila bucatarie; mobila pentru bucatarie; mobila de bucatarie; mobilier bucatarie; mobilier pentru bucatarie; mobilier de bucatarie; mobila bucatarie la comanda; mobila pentru bucatarie la comanda; mobila de bucatarie la comanda; mobilier bucatarie la comanda; mobilier pentru bucatarie la comanda; mobilier de bucatarie la comanda; mobila bucatarie iasi; mobila pentru bucatarie iasi; mobila de bucatarie iasi; mobilier bucatarie iasi; mobilier pentru bucatarie iasi; mobilier de bucatarie iasi;

Mobila de bucatarie din lemn la comanda in forma de L

Design-ul acestui mobilier de bucatarie urmeaza linii traditionale cu elemente decorative clasice, insa un factor important este si practicalitatea acestei bucatarii.

Fronturile (usi, fete sertar) sunt realizate din lemn masiv de tei, iar cutiile din Placi Aglomerate din Lemn.

Elementele de feronerie mobila de calitate superioara (balamale, glisiere) sunt dotate cu sistem de amortizare.

Pentru a pastra linia estetica corpul de plita este dotat cu trei sertare dintre care unul este interior. Glisierele cu amortizare Tandem produse de BLUM asigura o exploatare lina si silentioasa. Aceste glisiere, fiind cu extragere totala faciliteaza accesul asupra intregului spatiu din sertar.

Hota telescopica PYRAMIS este prevazuta cu un element din lemn decorativ ce a fost vopsit in aceeasi culoare cu restul bucatariei.

Doua dintre corpurile superioare ce compun aceasta mobila de bucatarie sunt dotate cu sisteme Aventos.

Plinta antistrop a fost aleasa in acelasi decor cu cel al blatului KAINDL. Blatul este realizat din PAL tratat pentru termorezistenta.

In compozitia acestui mobilier de bucatarie se ragesec doua cosuri Jolie de 150 mm.

Eleganta acestui mobilier de bucatarie este incununata de cornisa atent lucrata din lemn masiv.

Deoarece beneficiarii acestei bucatarii nu mai aveau spatiu pe usa frigiderului pentru a afisa magnetii din calatoriile lor, am decis sa adaugam o particularitate la aceasta bucatarie din lemn prin placarea cu tabla neagra a lateralei corpului turn de cuptor.

Plinta detasabila de pardoseala este realizata tot din lemn masiv.

Galerie imagini bucatarie din lemn

|

Iti place cum lucram?

Daca iti doresti o bucatarie din lemn la comanda