office@lemnartis.ro
|
0040 751 713 564

Mobila Bucatarie Lemn NavyBlue

Mobila bucatarie la comanda in forma de L cu insula

Mobila bucatarie lemn executata la comanda.

Clientul ne-a solicitat o bucatarie deosebita de culoare Navy Blue, fara prea multe detalii. Dupa consultarile cu designerii si tehnicienii nostri am prezentat clientilor proiectul bucatariei lor. Rezultatul final al acestei mobile de bucatarie a fost intocmai cum a fost gandita de catre proiectanti.

Fronturile (usi, fete sertar) sunt realizate din lemn masiv de frasin vopsit, iar cutiile din Placi Aglomerate din Lemn.

Elementele de feronerie mobila de calitate superioara (balamale, glisiere) sunt dotate cu sistem de amortizare. Glisierele sertarelor sunt din gama Tandem BlueMotion. Citeste mai mult despre elementele de feronerie Blum.

Pentru a pastra linia armonioasa a corpurilor suspendate si totodata pentru a folosi la maxim spatiul de depozitare, pentru dulapul de colt am instalat o usa franta.

Blatul este din lemn masiv de frasin cu o grosime de 4 cm. Acest a fost tratat cu un lac transparent pentru a pastra frumusetea oferita de culoarea naturala a lemnului.

Ne-am dorit o bucătărie “blue navy” cu toate electrocasnicele încorporate. În colaborarea cu Lemnartis, am pornit de la culoare si un model de cabinet. Atȃt! De restul – proiectare, stil, culori, blat, unde și cum vin componentele, deschideri și sisteme de închidere, decoraţiunile în lemn, s-au ocupat ei și s-au ocupat extraordinar de bine. Totul a fost perfect de la propunere și realizare în acord total cu simularea primită. Practic, n-am fost nevoiţi să ne batem capul cu absolut nimic și nici nu am avut de adus modificări pentru că au înţeles din prima exact ce ne-am dorit. Totul a mers “șnur”! O gura de aer binevenita in tot proiectul casei. Good job, Lemnartis!

– Doru Chirica

Galerie imagini mobila bucatarie lemn – NavyBlue

|

Iti place cum lucram?