office@lemnartis.ro
|
0040 751 713 564

Mobila de bucatarie la comanda

bucatarie din lemn; mobila la comanda; mobila bucatarie; mobila pentru bucatarie; mobila de bucatarie; mobilier bucatarie; mobilier pentru bucatarie; mobilier de bucatarie; mobila bucatarie la comanda; mobila pentru bucatarie la comanda; mobila de bucatarie la comanda; mobilier bucatarie la comanda; mobilier pentru bucatarie la comanda; mobilier de bucatarie la comanda; mobila bucatarie iasi; mobila pentru bucatarie iasi; mobila de bucatarie iasi; mobilier bucatarie iasi; mobilier pentru bucatarie iasi; mobilier de bucatarie iasi;

Iti doresti o bucatarie care sa fie atat functionala dar si unica prin design? Moderna sau traditionalista, clasica sau avangardista? Nimic mai simplu: mobila de bucatarie la comanda!

Experienta cumulata demonstreaza ca putem pune in valoare atat bucatarii pe suprafete mai mici, cat si bucatarii spatioase. Producem mobila de bucatarie de care tu si intreaga familie sa va puteti bucura cat mai mult timp. Cream impreuna cu tine spatii in care utilul se imbina cu placutul, ergonomia cu stilul personalizat, culorile cu texturile, toate intr-o perfecta armonie.

Suntem versatili si ne adaptam oricaror cerinte.

Carcasele mobilierului sunt construite in general din PAL melaminat de inalta calitate, dar pot fi construite si din panel de lemn sau chiar lemn masiv.

O mobila de bucatarie nu este completa fara un blat. Iar noi va punem la dispozitie o gama variata de blaturi din lemn masiv, PAL termorezitent, marmura, sau CORIAN.

Cel mai important aspect al unui mobilier de bucatarie la comanda sunt fronturile (usile si fetele de sertar). Acestea sunt confectionate cu grija din lemn masiv vopsit sau lacuit, din MDF frezat pe CNC si vopsit, din MDF infoliat, sau din PAL melaminat.

Feroneria (balamale, gliesiere) este una de top produsa si garantata BLUM.

Cum producem o mobila de bucatarie la comanda?

Pentru a ne asigura ca mobila de bucatarie va intruni asteptarile dumneavoastra, pe tot parcursul contractului va vom oferi consultanta atat pe partea de design cat si pe cea tehnica.

Etapele proiectului

Discutie preliminara

%

Proiectare 3D

%

Ansamblare in atelier

%

Montaj in spatiul tau

%
portofoliu mobila de bucatarie la comanda
Contacteaza-ne acum

Pentru a discuta despre proiectul tau de mobila de bucatarie