office@lemnartis.ro
|
0040 751 713 564

Mobila de Bucatarie Lemn – lmnbuc001

Mobila de bucatarie la comanda in forma de U

Mobila de bucatarie lemn executata la comanda.

Clientul ne-a solicitat o bucatarie cu iz mediteranean. Dupa consultarile cu designerii si tehnicienii nostri am prezentat clientilor proiectul bucatariei lor. Rezultatul final al acestei mobile de bucatarie a fost intocmai cum a fost gandita de catre proiectanti.

Fronturile (usi, fete sertar) sunt realizate din lemn masiv de frasin vopsit, iar cutiile din Placi Aglomerate din Lemn.

Elementele de feronerie mobila de calitate superioara (balamale, glisiere) sunt dotate cu sistem de amortizare. Glisierele sertarelor sunt din gama Tandem BlueMotion. Citeste mai mult despre elementele de feronerie Blum.

Pentru a pastra linia armonioasa a corpurilor suspendate si totodata pentru a folosi la maxim spatiul de depozitare, pentru dulapul de colt am instalat o usa franta.

Blatul este din lemn masiv de frasin cu o grosime de 4 cm. Acest a fost tratat cu un lac transparent pentru a pastra frumusetea oferita de culoarea naturala a lemnului.

Cu echipa LEMNARTIS am inceput colaborarea acum 6 ani din prisma unei colaborari Business to Business. In momentul in care a trebuit sa imi mobilez bucataria proprie am stiut ca ma pot baza cu incredere in profesionalismul acestei echipe. Va multumesc LEMNARTIS.

– Georgiana Peruc

Galerie imagini mobila bucatarie lemn – Georgiana

|

Iti place cum lucram?