office@lemnartis.ro
|
0040 751 713 564

Mobila de bucatarie la comanda #Alexandra

bucatarie din lemn; mobila la comanda; mobila bucatarie; mobila pentru bucatarie; mobila de bucatarie; mobilier bucatarie; mobilier pentru bucatarie; mobilier de bucatarie; mobila bucatarie la comanda; mobila pentru bucatarie la comanda; mobila de bucatarie la comanda; mobilier bucatarie la comanda; mobilier pentru bucatarie la comanda; mobilier de bucatarie la comanda; mobila bucatarie iasi; mobila pentru bucatarie iasi; mobila de bucatarie iasi; mobilier bucatarie iasi; mobilier pentru bucatarie iasi; mobilier de bucatarie iasi;

Mobila de bucatarie din lemn la comanda in forma de L

Design-ul acestui mobilier de bucatarie urmeaza linii traditionale cu elemente decorative clasice, insa un factor important este si practicalitatea acestei bucatarii.

Fronturile (usi, fete sertar) sunt realizate din lemn masiv de tei, iar cutiile din Placi Aglomerate din Lemn.

Elementele de feronerie mobila de calitate superioara (balamale, glisiere) sunt dotate cu sistem de amortizare.

Glisierele cu amortizare Tandem produse de BLUM asigura o exploatare lina si silentioasa. Aceste glisiere, fiind cu extragere totala faciliteaza accesul asupra intregului spatiu din sertar.

Solutia aleasa pentru corpul superior de colt este o usa oblica ce permite accesul cu usurinta la intregul corp.

Cum orice spatiu conteaza, am hotarat instalarea unui corp si deasupra frigiderului.

Hota este incadrata intr-un corp decorativ cu elemente frezate pe CNC, corp ce este dotat si cu o polita pentru condimente.

Datorita faptului ca nu s-a dorit instalarea cuptorului intr-un corp turn, am decis sa placam partea superioara cu acelasi blat KAINDL.

Plinta antistrop a fost aleasa in acelasi decor cu cel al blatului KAINDL. Blatul este realizat din PAL tratat pentru termorezistenta.

Eleganta acestui mobilier de bucatarie este incununata de cornisa atent lucrata din lemn masiv.

Plinta detasabila de pardoseala este realizata tot din lemn masiv.

Galerie imagini bucatarie din lemn

|

Iti place cum lucram?

Daca iti doresti o bucatarie din lemn la comanda