Proiecte Speciale

Proiecte Speciale

Apartament TEP

Apartament TEP Spațiul apartamentului TEP s-a nascut din dorința beneficiarilor de a-și construi o enclavă în interiorul propriului oraș astfel încât să se simtă ca

VEZI PROIECTUL

EAN Clinic

EAN Clinic Amplasată în context istoric, într-un vechi cartier evreiesc din Iaşi, clinica propusă se desfășoară la parterul unei case de mici dimensiuni, veche de

VEZI PROIECTUL

EAN Clinic

Amplasată în context istoric, într-un vechi cartier evreiesc din Iaşi, clinica propusă se desfășoară la parterul unei case de mici dimensiuni, veche de aproximativ 100 de ani.

Provocările principale ale proiectului au constat în felul în care spațiul interior va dialoga cu caracterul istoric al clădirii şi al contextului său, dar și felul în care necesitățile spațiale ale unei funcțiuni contemporane – o clinică de stomatologie, chirurgie și estetică maxilofacială – negociază spațiul limitat disponibil, respectând în același timp fluxurile și normativele în vigoare.

Apartament TEP

Spațiul apartamentului TEP s-a nascut din dorința beneficiarilor de a-și construi o enclavă în interiorul propriului oraș astfel încât să se simtă ca în vacanță odată ce pășesc în spațiul intim al propriului cămin.

Aceștia ne-au invitat să le gândim locuința odată cu finalizarea structurii de beton a blocului de locuințe din care face parte. Astfel am avut posibilitatea să generăm propria propunere planimetrică în interiorul tramei structurale a stâlpilor cu condiția respectării golurilor de fereastră, a ghenelor verticale și a accesului către casa de scară.