CINE SUNTEM

O echipa tanara, profesionista mereu in cautare de noi provocari din partea clientilor

Despre noi

LEMNARTIS

LEMNARTIS este o afacere detinuta si dezvoltata de a doua generatie a unei familii. Proprietarul, Ratoi Mihaita a pastrat filozofia originala de afaceri a tatalui sau Mihai, care a fondat societatea in 1991, insa a adaugat si elemente personale pentru a fi in concordanta cu tendintele pietii moderne. Cand Mihaita s-a alaturat afacerii de familie a adus cu el atat diversitatea gamei de produse cat si maniera in care aceste produse sunt prezentate publicului potential client.

„Cresterea companiei a depasit cu mult asteptarile mele”, declara Mihai. „Cred ca feciorul meu s-a daruit cu multa pasiune acestei afaceri si consider ca familia noastra a avut oportunitatea de a afecta pozitiv vietile multor alte familii, fie ele ale clientilor, fie ale angajatilor si colaboratorilor nostri”

Mihaita Ratoi: „asa cum toate companiile o fac, sau ar trebui sa o faca, crezul nostru este: multumirea clientului pe primul loc. Impreuna cu angajatii nostri pe care ii consideram membri ai familiei suntem mandri de calitatea produselor pe care le realizam”

semnatura

Realizari

875Proiecte
500Clienti
930Concepte