Produse

și Servicii

Produse

și Servicii

Mobilier

Rezidențial

Oferă un aspect modern și elegant locuinței tale și bucură-te de confort la cel mai înalt nivel. Echipa noastră de specialiști te va consilia, astfel încât modelul ales să fie în concordanță cu design-ul casei tale.

Mizăm pe respect reciproc și profesionalism, de aceea pentru toate produsele pe care le realizăm, folosim doar materiale de calitate Premium. 

Producem mobilier pentru orice spațiu, living, dormitor, bucătărie, baie sau dressing și ne adaptăm cerințelor tale, în funcție de design-ul care te reprezintă.

Ușile reprezintă primul impact pe care îl avem cu o clădire, construcție sau încăpere. Alege să impresionezi încă de la intrare cu o ușă Premium, din lemn masiv care să impună autoritate și care să aibă un aspect modern. Modelele și variantele cromatice sunt variate.

Acest element de construcție are atât un rol funcțional, cât și unul estetic. Scările pot fi considerate un accesoriu al unei locuințe sau al unei clădiri. Așadar, apelează la serviciile firmei noastre pentru a obține efectul dorit și pentru a completa perfect spațiul de care dispui.

Comercial

Suntem specializați în producerea oricărui tip de mobilier, rezidențial sau comercial și ne pliem pe nevoile clienților noștri, pentru a transforma toate dorințele acestora în realitate. Printre firmele cu care am colaborat se numără KOSAROM, Moo Café and Bakery, Vero și Safir. Iar pentru noi ceea ce contează este să transpunem atmosfera fiecărui loc în obiectele de mobilier realizate. Contactează-ne pentru a discuta mai multe detalii despre mobilierul dorit.

Horeca

Majoritatea firmelor cu care am colaborat fac parte din domeniul HoReCa. Clienții care au apelat la serviciile noastre au avut diferite solicitări în ceea ce privește design-ul abordat, așadar am creat mobilier modern, scandinav, industrial sau clasic, în funcție de specificul și particularitățile fiecărei firme. 

Medical

Ne adaptăm încontinuu cerințelor pieței și nu spunem „Nu” provocărilor care apar. Echipa noastră este formată doar din profesioniști care asigură calitatea serviciilor oferite, indiferent de tipul de mobilier pe care îl realizăm. În domeniul medical, ne conformăm cerințelor specifice și ținem cont de cele mai mici detalii în procesul de producție.

Spații

comerciale

Suntem specializați în producerea oricărui tip de mobilier, rezidențial sau comercial și ne pliem pe nevoile clienților noștri, pentru a transforma toate dorințele acestora în realitate. Printre firmele cu care am colaborat se numără KOSAROM, Moo Café and Bakery, Vero și Safir.