Despre noi

LEMNARTIS este o afacere detinuta si dezvoltata de a doua generatie a unei familii. Am evoluat de la rame din lemn pentru tablouri la mobilier din lemn la comanda, exact dupa gusturile clientului.

Proprietarul, Ratoi Mihaita a pastrat filozifia originala de afaceri a tatalui sau Mihai, care a fondat societatea in 1991, insa a adaugat si elemente personale pentru a fi in concordanta cu tendintele pietii moderne. Cand Mihaita s-a alaturat afacerii de familie a adus cu el atat diversitatea gamei de produse cat si maniera in care aceste produse sunt prezentate publicului potential client.

[quote]Cresterea companiei a depasit cu mult asteptarile mele. Cred ca feciorul meu s-a daruit cu multa pasiune acestei afaceri si consider ca familia noastra a avut oportunitatea de a afecta pozitiv vietile multor alte familii, fie ele ale clientilor, fie ale angajatilor nostri. – Mihai Ratoi[/quote]

Mihaita Ratoi: “asa cum toate companiile o fac, sau ar trebui sa o faca, crezul nostru este: multumirea clientului pe primul loc. Impreuna cu angajatii nostri pe care ii consideram membri ai familiei suntem mandri de calitatea produselor pe care le realizam.”

In anii 2012 si 2013 ne-am axat pe producerea elementelor de mobilier pentru spatii comerciale sau birouri, insa, tot mai frecvent, beneficiarii acestor lucrari au solicitat sa le mobilam si locuintele personale. Asadar, in anul 2014 am hotarat sa adaugam portofoliului nostru si piese de mobilier din lemn la comanda. Astfel, ne-am marit echipa si capacitatile tehnice pentru a putea oferi clientilor nostri mobilier complet pentru orice spatiu de locuit: bucatarii, living, dormitoare, terase sau gradini. De asemenea, oferim si posibilitatea de a executa la comanda: scari, balustrade, usi de interior si de exterior, usi din lemn masiv unistrat sau triplustratificat.